2011: Mats Gustafsson

2011: Mats Gustafsson

Mats Gustafsson på festivalen i Wels tidigare i år. Foto: Lars Jönsson

2011: Mats Gustafsson

Publicerad: tors, 2011-12-15 16:08

Ett sanslöst intensivt år med MÄNGDER av nya bekantskaper och upplevelser… i Etiopien, Australien, Nya Zeeland, USA, Brasilien och väldigt mycket i nya basen Österrike! En ny scen, nya musiker, nya dialekter – nya möjligheter.

Flyttlasset gick från ett urvattnat, dränerat och utnyttjat Kultur-Sverige, där dock en del positiva signaler nu har uppstått… det gäller att ta hand om dessa signaler på bästa sätt!

FFFFFantastiska skivor med PJ Harvey´s Let England Shake som ett definitivt tidlöst mästerverk! Och Brian Wilson galna epos…Smile… det finns så mycket att upptäcka i den boxen att det är skrämmande… enda motsvarigheten är magnifika boxen med the Complete Funhouse Sessions med The Stooges!

Ett absolut improvisatoriskt mästerverk är Roger Turner & Lol Coxhill´s Success with your Dog … helt FFFFFantastisk musik!!! Gräv och du finner…

FFFFFantastiska utställningar med Albert Oehlen i London, Mathias Pöschl i Wien och Peter Brötzmann i Wels…

FFFFFantastiska konserter i Wels med japaner, japaner och japaner…

FFFFFantastiska erfarenheter med Neneh Cherry & The Thing, Getatchew Mekuria, John Tchicai, Azz, Akira Sakata, Chris Corsano, FIRE! & Oren Ambarchi… fullt ös medvetslös!!!

FFFFFantastiska Hagen!

FFFFFantastiska Swedish Energies i New York!

FFFFFantastiska GUSH fick spela 30 minuter ihop äntligen… det kommer mer!

Och framförallt en väldigt förstående familj som lever med en hopplös diskaholic… som fortfarande lever enligt den kända Västerbottniska devisen: En vinylskiva om dagen håller doktorn borta för evigt!

Och… vi fortsätter väl att bekämpa den monumentala dumheten? Med ALLA medel! Tack!

Harald…BLI FRISK!!!

Mats Gustafsson , Wien

Youtube: Georges gitarr

Spellista: Don Cherrys 70-tal

Cherry

Youtube: TD live in Coventry