2014: Goat

2014: Goat

2014: Goat

Publicerad: mån, 2014-12-08 23:45

Det har varit ett ganska maxat år. Men å andra sidan har de senaste tre åren varit så. Fast det började lugnt. Minns inte mycket från de första två månaderna, minns att jag såg Tonbruket på Nefertiti och tyckte det var grymt. Samspelet. Sen föddes en dotter och resten av Geten drog till västkusten i USA i två veckor. Jag stannade hemma den vändan. Jobbade klart Commune med de som var hemma istället.

Vad hände sen..?..jo, vi spelade på en festival i Schweiz och sen åkte vi en vända till i USA. Då hängde jag med. Det var fint. Minns framförallt värmen på Bonnaroo och Webster Hall i New York. Kul att träffa våra vänner i Holy Wave igen som vi turnerat med alla gånger där. Jag är kluven till turnerandet. Älskar att resa och spela men har svårt att vara från mina ungar längre perioder. Vi gör aldrig resor längre än två veckor. Hade inte pallat det annars.

Sen kom det massa festivaler, minns knappt längre vilka eller vart dom var. Spelar egentligen ingen större roll om man tänker på det. Vi hade en fin kväll i Krakow i alla fall. Och spelningarna är alltid förlösande för själen. Ser aldrig några andra spelningar på festivaler. Kan inte ta in det just då. Semestrade några veckor med familjen emellan.

Släppte Commune i september och åkte på turné i Europa. Varmt för årstiden. Kom hem och såg Hailu Mergia på Oceanen i gbg. Helt fantastisk snubbe!

Nu sitter jag hemma i ett sorts lyckorus efter helgen i Oslo, Gbg och Sthlm där vi kanske gjort våra hittills bästa spelningar. Nu är vi lediga ett tag och ska bygga om lite i studion. Och vila.

God Jul!

Youtube: Georges gitarr

Spellista: Don Cherrys 70-tal

Cherry

Youtube: TD live in Coventry