Soundofmusic får ny redaktör

Soundofmusic får ny redaktör

Joacim Nyberg blir ny redaktör efter Magnus Nygren.

Soundofmusic får ny redaktör

Publicerad: tis, 2015-09-01 11:48

Tiden går. Förändringar sker. Soundofmusic byter efter 10 år redaktör. Vissa förändringar väntar men inriktningen, bredden och kvalitén kommer att bibehållas. Joacim Nyberg är redo att föra Soundofmusic in i en ny era.

Av: Redaktionen

Efter tio år av musikaliska utflykter i ljud och oljud får nu Soundofmusic en ny redaktör. Magnus Nygren, en av grundarna av SOM, har tagit över redaktörskapet på anrika Orkester Journalen och tomrummet efter honom fylls av Joacim Nyberg.

Soundofmusic kommer fortsätta att göra det vi gör bäst: att rapportera, diskutera och ifrågasätta. Vår musikaliska profil är fortsatt riktad mot en ickekommersiell musik av en mängd olika slag. Vi fortsätter att vara breda i det smala.

I en tid då dagspressen drar ner på utrymmet för en redan marginaliserad musik finns Soundofmusic där för att lyfta fram den. Men vi behöver bli fler. Fler som skriver, fler som kastar ljus på en musik i marginalen. Soundofmusic är en plats att utveckla tankar kring musik. Det finns inga krav, ingen prestige. Vi skriver angeläget men avslappnat om det vi tycker är viktigt, långa texter korta texter, det som krävs för att lyfta fram det väsentliga. Om intresse finns att skriva hör av er på red@soundofmusic.nu eller joacim@soundofmusic.nu

Vi hoppas att ni vill fortsätta att följa oss in i den nya era som nu väntar. Ny redaktör, ny energi och nya idéer. Håll koll på sajten, nyhetsmailen, sociala medier och IRL. Ni kommer att höra från oss...

Om ni vill skicka skivor till oss skicka då till:

Soundofmusic
c/o Joacim Nyberg
Röntgenvägen 1, Lgh 2411
141 52 Huddinge

Youtube: Georges gitarr

Spellista: Don Cherrys 70-tal

Cherry

Youtube: TD live in Coventry